Antena Meniu Search
x

Video "Vor râde când mă vor vedea în sicriu. Sufletele lor sunt făcute din venin". Mesajul tinerei de 18 ani care s-a aruncat de la etajul 13 al unui bloc din Cluj-Napoca

Tragedie într-un cartier din Cluj Napoca! O tânără în vârstă de 18 ani, fiică de preot, şi-a pus capăt zilelor după o ceartă cu familia. Înainte de a recurge la acest gest, tânăra a postat pe un site de socializare un mesaj de adio. 

de Redactia Observator

la 07.09.2022, 13:53

Vezi și

Familia nu îşi explică cele întâmplate. La fel de şocată este şi comunitatea din localitatea Moisei, acolo unde tatăl fetei este preot. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest sens şi tot ce se ştie până în momentul de faţă este că fata în vârstă de 18 ani a ales să îşi pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul al 13-lea al unui bloc din Cluj-Napoca în care nu locuia.

Înainte să recurgă la gestul extrem, a lăsat un mesaj în care a explicat faptul că viaţa ei s-a ruinat în ultima perioadă.

"Sper că vă veţi aminti de mine .... Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate. Şi nu aplecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea, Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ce ei nu au putut niciodată. Mă veţi uita în câţiva ani. Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine. Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine. La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc", a scris pe Instagram tânăra.

Starea schimbată a fetei s-a văzut şi în rezultatele obţinute la învăţătură pentru că în ultimul an, notele erau tot mai proaste. Tânăra era elevă în clasa a 12-a şi studia la un liceu din Cluj-Napoca. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Vor râde când mă vor vedea în sicriu. Sufletele lor sunt făcute din venin". Mesajul tinerei de 18 ani care s-a aruncat de la etajul 13 al unui bloc din Cluj-Napoca