Antena Meniu Search
x

Video "Vor să îmi facă o grămadă de șmecherii. Să nu mai ajung la cântări". Florin Salam, din nou la secția de poliție

Florin Salam s-a întors din nou la secţia de poliţie la nicio săptămână după ce a fost reţinut pentru înşelăciune. De data aceasta cântăreţul a respectat procedura standard dată pentru cei cercetaţi sub control judiciar.

de Redactia Observator

la 19.03.2024, 13:39

Vezi și

În faţa jurnaliştilor, manelistul şi-a susţinut din nou nevinovăţia şi a dat vina pentru ce i se întâmplă pe cei care şi-ar dori să-l "scoată de pe scenă"

Florin Salam: Credeți-mă din suflet, că sunt oameni care vor să îmi facă o grămadă de șmecherii din astea...Nu ştiu de ce vor să mă ţină departe de scenă! Este ceva la mijloc prin care ei vor să mă țină departe de scenă. Eu am luat o sută și ceva de evenimente, ei ar vrea să facă în așa fel încât să nu mai ajung la cântări. Eu nu vreau să le fac rău, dar dacă este nevoie la un moment dat voi proceda cum trebuie!

Între timp, ancheta instrumentată de procurori care-l vizează pe Florin Salam merge mai departe.

Prejudiciul este de aproximativ 18.000 de euro

Pe acelaşi subiect

Florin Salam poate scăpa de dosar dacă cei trei denunțători aleg să își retragă plângerile pentru înșelăciune. Un scenariu destul de plauzibil, având în vedere că în primul dosar deschis de procurorii din Dâmbovița pentru înșelăciune pe numele său ar fi aproape de finalizare, după ce denunțătorul şi-ar fi retras plângerea respectivă.

Astăzi, Salam a venit la controlul judiciar, însoțit de avocata sa. A spus că anumite persoane rău voitoare încearcă să îl ţină departe de concerte. Săptămâna trecută, Florin Salam a fost ridicat de mascați şi reținut, în urma denunțurilor făcute de trei persoane din Dolj, Prahova şi Argeş.

Cântărețul trebuia sa susțină concerte la evenimentele acestora, însă nu ar mai fi ajuns, desi încasase deja banii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Vor să îmi facă o grămadă de șmecherii. Să nu mai ajung la cântări". Florin Salam, din nou la secția de poliție