Antena Meniu Search
x

Video I-a plătit lui Florin Salam 10.000 de euro să cânte la nunta lui, dar manelistul n-a apărut. "Nu mi-a dat banii. M-a luat la mişto"

De la dedicaţii, la acuzaţii. Florin Salam e plasat sub control judiciar pentru înşelăciune. A păcălit trei oameni care l-au plătit cu zeci de mii de euro ca să le cânte la nunţi. Artistul promitea că nu va lipsi de la evenimentele importante din viaţa lor, dar în ziua cea mare nu îşi mai făcea apariţia. Banii şi duşmanii i-ar putea aduce ani grei de închisoare. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 14.03.2024, 19:23

Vezi și

A fost o zi grea pentru Florin Salam. Cântăreţul de 44 de ani a ajuns pentru a treia oară de la începutul anului la secţia de poliţie ca să dea declaraţii. De data asta e acuzat de înşelăciune. A luat în total 18.000 de euro de la trei persoane, avans pentru cântări la petreceri pe care nu le-a mai onorat

Cristi Stoican, păgubit: I-am dat suma de 10.000 euro. A spus că e totul ok şi să nu-mi fac griji că el se va prezenta fără nicio problemă. Cu o săptămână înainte a făcut un anunţ pe Facebook, că nu poate să vină. Nu mi-a dat banii. M-a luat şi la mişto, că o să plece în America şi când o face rost de bani o să-mi dea banii.

Ca să aibă un fel de garanţie, unii clienţi l-au filmat pe cântăreţ, în timp ce primea avansul şi făcea promisiuni. 

Florin Salam, manelist: Pentru data de 13.08.2023, nunta din Vighera este rezolvată. Au venit oamenii cu o parte din bani, aşa că ne vedem în data de 13.

Pe acelaşi subiect

Acuzaţiile pentru angajamente neonorate curg fără număr

Acum, acuzaţiile pentru angajamente neonorate curg fără număr pentru Florin Salam. A fost săltat de dimineaţa direct de acasă. Împreună cu el, alţi doi complici au fost interogaţi. Printre ei, şi impresarul său, care la ieşirea din secţie i-a luat apărarea cântăreţului. 

Nicolae Constantin, impresarul lui Florin Salam: Evenimentul trebuia să se ţină pe data... anul 2021. Prestaţia, în vara anului 2021. Toate evenimentele nu mai erau valabile, din cauza pandemiei. Ştiţi, da? Acest eveniment a fost cu un avans de 3.000 de euro. Acum omul cere 15.000 euro. Şantaj! "Vino la Ploieşti. Dacă vrei să-mi retrag plângerea, îmi dai 15.000 euro." 

Tzancă Uraganu: Are şi el mulţi duşmani, mulţi oameni vor să-i facă rău

Salam şi-a mai numărat un prieten la ieşirea de la Parchet.  

Tzancă Uraganu, manelist: S-a mai întâmplat şi la mine şi la oricine, să avem o problemă de sănătate şi să nu putem ajunge. Are şi el mulţi duşmani, mulţi oameni vor să-i facă rău. Este cel mai iubit din România.

Cel mai recent eveniment anulat a fost chiar seara trecută, în Capitală. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: Cu doar cateva ore înainte de concert, patronii acestui club au anunțat pe pagina de Facebook că anulează concertul lui Florin Salam. La schimb, acceptă să îi lase pe clienți gratuit la celelalte două concerte de manele.

În aceeaşi postare, organizatorii aruncă vina pe "neseriozitatea artistului". 

Nicolae Constantin, impresarul lui Florin Salam: Au anulat ei, nu că nu a fost. Au anulat ei spectacolul aseară!

Scandalurile s-au ţinut lanţ în ultimii ani pentru Florin Salam

Anul trecut, a fost dat afară de la o nuntă pentru că a stat mai mult încremenit cu microfonul la gură. Florin Salam, pe numele adevărat Florin Stoian, a avut parte de mulţi duşmani în ultimii ani. Scandalurile s-au ţinut lanţ.

În 2013, a fost cercetat pentru deţinere de droguri pentru consum propriu şi a recunoscut în faţa ancheatorilor că lua cocaină. Acum doi ani, era la un pas să fie tăiat de interlopi în timpul unui concert, la Manchester. Iar în 2023, fusese audiat în calitate de martor într-un dosar de proxenetism şi cămătărie, în care s-a dovedit că victimele erau ademenite prin metoda Loverboy şi păcălite să-şi vândă corpul. La începutul acestui an, a fost acuzat că a bătut o escortă de 23 de ani într-o cameră de hotel închriată de el în Capitală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » I-a plătit lui Florin Salam 10.000 de euro să cânte la nunta lui, dar manelistul n-a apărut. "Nu mi-a dat banii. M-a luat la mişto"