Antena Meniu Search
x

Au rămas fără agoniseala de-o viaţă, după un incendiu izbucnit în locuinţă de Crăciun. Doi bătrâni din Focşani au ajuns la spital

Tragedie de Crăciun, după ce un incendiu a izbucnit într-o locuinţă din Focşani. Două persoane au ajuns la spital intoxicate cu fum. 

de Redactia Observator

la 26.12.2022, 13:11

Două persoane din Focşani au ajuns la spital intoxicate cu fum, după un incendiu în locuinţă - Shutterstock

Două persoane de 65 şi 85 de ani au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) "Sf. Pantelimon" Focşani intoxicate cu fum, luni dimineaţă, în urma unui incendiu care le-a cuprins locuinţa din municipiul Focşani, a informat Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea.

"La ora 05.30, SAJ Vrancea a fost solicitată la un incendiu într-un bloc de locuinţe pe Aleea Şcolii din municipiul Focşani. La solicitare s-a deplasat un echipaj de prim ajutor SMURD şi un echipaj de urgenţă tip B2. S-a acordat asistenţă medicală de urgenţă şi s-au transportat la spital două victime, de 65 de ani şi respectiv 85 de ani, cu intoxicaţie cu fum. Victimele au ajuns conştiente la UPU", a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş, potrivit Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, în total, din blocul de locuinţe au fost evacuate trei persoane, iar în prezent se lucrează la evacuarea fumului de pe casa scării.

Pentru lichidarea incendiului au intervenit Departamentul de Pompieri Focşani, cu două autospeciale de intervenţie de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie de stingere la înălţime şi modului SMURD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Au rămas fără agoniseala de-o viaţă, după un incendiu izbucnit în locuinţă de Crăciun. Doi bătrâni din Focşani au ajuns la spital