Antena Meniu Search
x

Vrei sa pleci pe Marte cu 38 de dolari? Intra pe www.apply.mars-one.com!!!

Pana pe 31 august, romanii doritori sa colonizeze Planeta Rosie se pot inscrie in program. Daca sunt apti, in 2023 va luati ramas bun, definitv, de la Pamant!

Pare o gluma, dar nu e! Compania olandeza Mars One si-a propus ca, incepand din 2023, sa colonizeze Planeta Marte. Cu alte cuvinte, in urma unei selectii, zeci de pamanteni vor ajunge acolo, dar biletul va fi numai dus, fara posibilutatea de intoarcere!

Pe siteul www.apply.mars-one.com, toti romanii doritori de senzatii tari se pot inscrie. Concret, trebuie sa ai peste 18 ani, o sanatate - beton, cateva cunostinte de limba engleza si sa arati ca te poti descurca in conditii dificile. Dai 38 de dolari (atat !), ca oamenii sa vada ca esti un tip serios si...pac!, pe Marte!

Pana pe 31 august compania a anuntat ca se mai pot face inscrieri, pana acum fiind 10.000 de doritori din peste 100 de tari. In 2016, un satelit va fi trimis acolo pentru a transmite imagini exacte cu terenul. Doi ani mai tarziu, un robot va ameriza pentru a cerceta zona in profunzime si a stabili locul in care se vor ridica...locuintele. Primul grup de colonizatori va pleca in 2022, urmand a ajunge pe Planeta Rosie in primele luni ale lui 2023...

Intregul proiect are o sustinere stiintifica solida, printre initiatori aflandu-se si Gerardt Hooft, Premiul Nobel pentru Fizica in 1999.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Vrei sa pleci pe Marte cu 38 de dolari? Intra pe www.apply.mars-one.com!!!