Antena Meniu Search
x

Vreme de iarnă grea pe Valea Prahovei. Ninsoare şi vânt puternic

În zonele montane, rafalele de vânt au depăşit 130 de kilometri pe oră şi a nins necontenit! Pe Valea Prahovei, în oraşe, maşinile au rămas blocate în nămeţi.

Vezi și

În zonele montane, rafalele de vânt au depăşit 130 de kilometri pe oră şi a nins necontenit! Pe Valea Prahovei, în oraşe, maşinile au rămas blocate în nămeţi. În Sinaia, mai multe şcoli au fost închise. În Buşteni, chiar şi pe trotuare, zăpada depăşea pe alocuri jumătate de metru. În Azuga, s-au făcut poteci prin nămeţi cu un utilaj de bătut pârtiile.

În Buşteni, şoferii au fost puşi în faţa unei misiuni... imposibile. Să străbată staţiunea prin nămeţi. 

Una după alta, maşinile au rămas împotmolite. Nici pe trotuare nu a fost mai bine. Pe alocuri, zăpada viscolită depăşea jumătate de metru.

Nu doar stratul de zăpadă a fost o problemă, ci şi vântul aprig. În Buşteni, dar şi în Sinaia mai multe şcoli au fost închise. 

La prima oră, doar copiii şi dascălii din apropierea unităţilor reuşiseră să ajungă la şcoli. Însă autorităţile au decis imediat suspedarea cursurilor. 

Vremea severă nu a ocolit nici traficul feroviar. Timp de câteva ore, între staţiile de cale ferată Buşteni şi Braşov nu a circulat nicio garnitură. CFR anunţă că şi acum se circulă în condiţii de iarnă. În Azuga, ca să evite izolarea, cei de la salvamont au scos printre case un utilaj de bătut pârtia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Vreme de iarnă grea pe Valea Prahovei. Ninsoare şi vânt puternic