Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Vremea a dat peste cap planurile turiştilor în minivacanţă. O ploaie de câteva minute, la cota 2000, i-a trimis pe mulţi acasă

Vremea schimbă planurile turiştilor în minivacanţă. La Cota 2000 din Sinaia, o ploaie de vară care a durat câteva minute i-a trimis pe mulţi înapoi acasă. Pe Drumul Naţional 1 s-a stat în coadă ore întregi, iar nervii şoferilor au fost puşi la încercare. Un drum care în mod obişnuit se parcurge în jumătate de oră durează zilele acestea şi de cinci ori mai mult.

de Claudiu Loghin

la 17.08.2024 , 09:19

Chiar dacă minivacanţa de Sfânta Maria se încheie mâine, cozile kilometrice de pe drumul dinspre munte s-au format deja încă de ieri. Vremea a fost cea care a dat planurile multora peste cap şi i-a făcut să se întoarcă acasă. Pe munte s-a trecut de la caniculă la ploaie cu tunete şi fulgere.

În Masivul Bucegi, ploaia pare că a stricat planurile, cel puţin pentru o parte dintre turiştii care au urcat astăzi pe munte. Temperatura este de 17 grade Celsius şi plouă din ce în ce mai intens. Salvamontiștii avertizează că vremea poate fi extrem schimbătoare, la mare altitudine, chiar și în zilele caniculare. Este important ca atunci când mergem într-o drumeţie să ne uităm la starea vremii pentru întreaga zi şi să nu ne lipsească din rucsac hainele impermeabile.

Vezi și
Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Vremea a dat peste cap planurile turiştilor în minivacanţă. O ploaie de câteva minute, la cota 2000, i-a trimis pe mulţi acasă