Antena Meniu Search
x

Vremea în Bucureşti pe 6 martie 2018. Prognoza meteo actualizată de ANM pentru Capitală

ANM a actualizat prognoza meteo pentru Bucureşti pentru 6 martie 2018. Vremea este rece, dar se încălzeşte brusc pe 7 martie şi mai ales pe 8 martie.

Vremea în Bucureşti va fi rece pe 6 martie 2018, dar se va încălzi brusc în următoarele zile, anunţă prognoza meteo de la ANM - Hepta

ANM a actualizat prognoza meteo pentru Bucureşti pentru 6 martie 2018. Vremea este rece, dar se încălzeşte brusc pe 7 martie şi mai ales pe 8 martie.

În noaptea de luni spre marţi, în Bucureşti  cerul va fi noros, anunţă ANM. Din a doua parte a nopţii va creşte probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor, predominant sub formă de ploaie şi de formare a poleiului sau gheţuşului. Vântul va sufla moderat. Temperatura minimă, mai coborâtă decât normalul perioadei, va fi de -3...-2 grade.

Vremea în Bucureşti pe 6 martie 2018

Vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va fi noros şi temporar va ploua, iar dimineaţa se va semnala polei sau gheţuş. Noaptea se va forma ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 3...4 grade, iar cea minimă de 0...1 grad.

Pe acelaşi subiect

Presiunea atmosferica va scădea.

Prognoza meteo pentru Capitală pentru 7 martie 2018

Vremea se va încălzi şi va deveni mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 0...2 grade, mai coborâtă în zona preorăşenească. Cerul va fi temporar noros şi vor fi condiţii ca noaptea să plouă slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Mai ales dimineaţa se va semnala ceaţă.

Presiunea atmosferica va creşte uşor.

Vremea în Bucureşti pe 8 martie 2018

Vremea va fi caldă. Cerul va fi temporar noros şi trecător în cursul zilei şi în prima parte a nopţii va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 9...10 grade, iar cea minimă de 1...2 grade. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Vremea în Bucureşti pe 6 martie 2018. Prognoza meteo actualizată de ANM pentru Capitală