Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vremea Craiova. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele 14 zile

Vremea Craiova. Meteorologii estimează pentru următoarele două săptămâni (5 - 18 februarie) o vreme ce se va încadra, în general, în mediile multianuale.

de Redactia Observator

la 05.02.2018 , 15:14

Vremea Craiova. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele 14 zile

Vremea Craiova. Meteorologii estimează pentru următoarele două săptămâni (5 - 18 februarie) o vreme ce se va încadra, în general, în mediile multianuale ale perioadei din calendar.

Vremea în Craiova vine cu temperaturi în scădere faţă de cele înregistrate în ultimele zile, dar şi cu precipitaţii aproape în fiecare zi, cu probabilitate mai mare pentru cantităţi însemnate după data de 7 februarie, potrivit prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Vremea în Craiova aduce valori termice în scădere şi precipitaţii aproape zilnic, în intervalul 5-18 februarie

Articolul continuă după reclamă

În Oltenia, în zilele 8 şi 9 februarie, vremea va fi mai caldă decât ar fi normal, cu o medie a temperaturilor maxime de 9 grade, pornind de la 6 grade la începutul intervalului de prognoză, apoi temperaturile vor scădea treptat până în jurul valorii de 3 grade în data de 14 februarie.

În primele trei zile, precum şi în a doua jumătate a intervalului, temperaturile nocturne se vor situa intre -4 şi -2 grade, iar in intervalul 8 - 11 februarie media regională va fi de zero până la două grade.

Vor fi precipitaţii, în general slabe cantitativ, aproape în fiecare zi, începând cu data de 7 februarie şi doar în jurul datei de 10 februarie, acestea vor fi mai importante cantitativ.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Vremea Craiova. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele 14 zile