Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vremea rea ia o viaţă în Timiş. Biciclist mort, după ce a fost aruncat de vânt în faţa unei maşini

Un biciclist a fost împins de vântul puternic în faţa unei maşini care circula regulamentar pe DJ 692, la ieşire din localitatea Variaş, judeţul Timiş.

de Redactia Observator

la 24.10.2017 , 16:17

Un biciclist a fost împins de vântul puternic în faţa unei maşini care circula regulamentar pe DJ 692, la ieşire din localitatea Variaş, judeţul Timiş. În urma accidentului, biciclistul a decedat, iar şoferului i-a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ionuţ Sârbu, accidentul rutier a avut loc pe DJ 692, la ieşire din localitatea Variaş din judeţul Timiş, înspre localitatea Periam.

Un bărbat de 53 de ani a condus un autoturism pe DJ 692, iar la un moment dat s-a angajat în depăşirea unui biciclist care se deplasa în acelaşi sens de mers, iar din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, respectiv vânt, biciclistul a pătruns în faţa autoturismului, fiind surprins şi acroşat de către acesta. Biciclistul a decedat în urma accidentului”, a declarat Ionuţ Sârbu.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit sursei citate, în cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Vremea rea ia o viaţă în Timiş. Biciclist mort, după ce a fost aruncat de vânt în faţa unei maşini