Antena Meniu Search
x

Video Weekend aglomerat şi plin de nervi pe şoselele din România. Până şi maşinile de intervenţie s-au strecurat cu greu printre coloanele de autoturisme

Ziua în care plecăm spre munte poate varia. Cea în care toţi turiştii se întorc spre case, însă, e aceeaşi - duminică. Este motivul pentru care, şi în acest weekend, pe mai multe şosele din ţară a fost haos. S-au format cozi de zeci de kilometri, iar nervii şoferilor au fost întinşi la maximum la sfârşit de sejur.

de Redactia Observator

la 09.08.2021, 09:05

Vezi și

Traficul a fost infernal pe Transrarău. Numărul mare de maşini şi ignoranţa şoferilor a făcut ca timpul de aşteptare să fie uriaş. O maşină de teren care s-a stricat în mijlocul străzii a îngreunat şi mai tare situaţia. A fost nevoie de o maşină specială de tractări pentru a rezolva problema şoferului ghinionist.

Şoferii care nu au stat bine la capitolul răbdare au ales să facă cale întoarsă. Aglomeraţie a fost şi în Bucovina la plecarea turiştilor către casă. Cozi kilometrice şi maşini care nu au putut circula cu mai mult de 20-30 de kilometri pe oră. Până şi maşinile de intervenţie s-au strecurat cu greu prin coloana de maşini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Weekend aglomerat şi plin de nervi pe şoselele din România. Până şi maşinile de intervenţie s-au strecurat cu greu printre coloanele de autoturisme