Antena Meniu Search
x

Video Weekend perfect pe litoral. Distracţie maximă în Constanţa, deziluzie în Mamaia: ce au găsit turiştii cu câteva zile înainte de startul sezonului

Plajă şi plimbări pe malul mării. Aşa a arătat sfârşitul de weekend pe litoral. Turiştii s-au bucurat de o vreme superbă, dar şi de preparate delicioase. Cei care au ajuns la Constanţa au avut parte de un târg de mâncare, plin cu bunătăţi. Iar în Mamaia, turiştii au găsit doar câteva plaje amenajate, deşi mai sunt câteva zile până în iunie.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 26.05.2024 , 20:01

În sudul staţiunii Mamaia, plajele sunt amenajate şi pregătite pentru vară. Şezlongurile sunt deja aşezate pe nisip şi se închiriază la preţuri mult mai mici decât în plin sezon. "Un şezlong este 20 de lei, plus că la grupuri mai numeroase, la 3 şezlonguri închiriate primesc unul gratis, la 5 sau la 7 persoane încă 2 gratis, şi au măsuţă şi umbreluţă gratuite", a declarat Răzvan Chiţan, administrator plajă. Turiştii au de unde alege şi dacă li se face foame.

Weekendul următor, hotelierii aşteaptă turiştii în număr foarte mare

Terasele din centrul staţiunii Mamaia sunt deschise pentru turiştii care vor să vină în această perioadă pe litoral. Însă, la doi paşi de restaurante, în inima staţiunii Mamaia, plajele sunt neamenajate şi fără facilităţi. Aşa că turiştii trebuie să se întoarcă pe faleză. Şi în nordul staţiunii, plajele sunt în curs de amenajare. Unul dintre cele mai căutate localuri din nordul staţiunii Mamaia, atât pentru restaurantul cu specific grecesc, cât şi pentru plaja generoasă unde turiştii găseau baldachine este deocamdată închis.

Vezi și

"Ar putea fi deschise mai multe restaurante, parcări chiar. Ar trebui amenajat fiecare sector de plajă, pentru că sunt mai multe porţiuni din Mamaia care nu sunt amenajate, cred că restaurantele ar trebui să îşi deschidă porţile şi să se creeze mai multe evenimente care să atragă turiştii", spune o fată. Mulţi turişti au mers în Constanţa, unde a fost organizat zilele acestea un târg la care peştele a fost vedeta. Weekendul următor, hotelierii aşteaptă turiştii în număr foarte mare. Se anunţă vreme de vară, cu 28 de grade în termometre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Evenimente » Weekend perfect pe litoral. Distracţie maximă în Constanţa, deziluzie în Mamaia: ce au găsit turiştii cu câteva zile înainte de startul sezonului