Antena Meniu Search
x

Wizz Air mută trei zboruri internaţionale de pe Aeroportul Otopeni pe Aeroportul Internaţional Băneasa

Wizz Air mută trei zboruri internaţionale din Bucureşti de pe Aeroportul Otopeni pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa - Aurel Vlaicu.

de Redactia Observator

la 21.06.2024 , 15:03

Wizz Air mută trei zboruri internaţionale de pe Aeroportul Otopeni pe Aeroportul Internaţional Băneasa
Wizz Air mută trei zboruri internaţionale de pe Aeroportul Otopeni pe Aeroportul Internaţional Băneasa - Profimedia

Wizz Air anunţă că, în perioada 9 iulie - 23 septembrie, zborurile din Bucureşti către Sevilla, Madrid şi Malaga vor fi relocate temporar de pe Aeroportul Otopeni pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa - Aurel Vlaicu, scrie Mediafax.

Motivul modificării făcute de Wizz Air

Decizia est argumentată de companie prin dorinţa de a oferi pasagerilor un confort sporit în timpul sezonului concediilor.

Articolul continuă după reclamă

„Pasagerii care zboară pe aceste rute, în zilele şi la orele de plecare specificate, sunt rugaţi să îşi verifice e-mailurile pentru informaţii detaliate şi să confirme aeroportul de plecare, iar pasagerii care şi-au cumpărat biletele prin intermediul agenţiilor de turism online trebuie să contacteze agenţiile în cauză şi să confirme modificările”, spun reprezentanţii companiei, citați de Ziarul Financiar.

Aeroportul Băneasa a beneficiat de o investiţie de 12 milioane de euro din bani publici, iar lucrările au fost încheiate în 2021 şi un an mai târziu a fost deschis pentru operare, însă nu există nicio cursă regulată.

Până în 2012, când a fost închis, aeroportul din Băneasa reprezenta „casa” companiilor low-cost, ce transportau 2,4 milioane de pasageri înainte să se mute pe aeroportul din Otopeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Este cod roșu de caniculă în mare parte din ţară. Cum vă feriţi de căldura sufocantă?
Observator » Evenimente » Wizz Air mută trei zboruri internaţionale de pe Aeroportul Otopeni pe Aeroportul Internaţional Băneasa