Antena Meniu Search
x

Youtuber din Spania, condamnat după ce a umilit un cerşetor român

Un youtuber din Spania, vedetă pe internet, a fost condamnat la închisoare în Spania, după ce a umilit un cerşetor român. Tânărul s-a filmat în timp ce îi dă românului să mănânce biscuiţi umpluţi cu pastă de dinţi.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 01.06.2019, 15:31

Youtuber din Spania, condamnat după ce a umilit un cerşetor român
Youtuber din Spania, condamnat după ce a umilit un cerşetor român - nextshark.com

Un youtuber din Spania, vedetă pe internet, a fost condamnat la închisoare în Spania, după ce a umilit un cerşetor român.

Tânărul s-a filmat în timp ce îi dă românului să mănânce biscuiţi umpluţi cu pastă de dinţi, iar clipul video a stârnit indignarea urmăritorilor săi.

Kan-Hua Ren, alias ReSet pe YouTube, avea 19 ani la momentul faptelor, în 2017.

Ieri, o instanţă din Barcelona l-a condamnat pe tânărul youtuber la 15 luni de închisoare, interzicerea accesului pe YouTube timp de cinci ani şi despăgubiri de 20.000 de euro pentru cerşetorul român umilit.

Pe acelaşi subiect

Totul a început, în 2017, atunci când youtuber-ul a fost 'provocat' de unul dintre prietenii săi să facă o farsă cu biscuiţi umpluţi cu pastă de dinţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre victimele lui ReSet s-a numărat şi un cerşetor român din Barcelona care a primit biscuiţii, alături de o bancnotă de 20 de euro.

Decizia instanţei din Barcelona nu este însă definitivă şi poate fi atacată de avocaţii tânărului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Youtuber din Spania, condamnat după ce a umilit un cerşetor român