Antena Meniu Search
x

Video Zboruri anulate Blue Air. Scandal pe Aeroportul Otopeni, mii de oameni sunt afectați: "Așteptăm ca vitele în picioare!"

Este scandal marți pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” după ce pasagerii care ar fi trebuit să decoleze au fost informați că nu mai pot zbura spre destinațiile dorite, din cauză că Blue Air sistează toate zborurile programate pentru plecare de pe aeroporturile din România.

de Redactia Observator

la 06.09.2022, 17:55

Vezi și

Pasagerii care ar fi trebuit să decoleze marți de pe Aeroportul Otopeni au fost informați că Blue Air sistează toate zborurile programate pentru plecare de pe aeroporturile din România, după ce conturile le-au fost blocate.

Personalul aeronavelor, respectiv piloții și însoțitorii de zbor ai companiei, a fost trimis acasă, pentru că nu vor avea zbor de pe aeroporturile din România până în 12 septembrie.

Din cauza situației grave de la Blue Air, pasagerii protestează în Aeroportul Otopeni

În timpul scandalului de pe Aeroportul Otopeni, dar și pe fondul altor situații conflictuale de pe alte aeroporturi din Europa, unde pasagerii curselor Blue Air nu s-au putut îmbarca, premierul Nicolae Ciucă a anunțat că a discutat cu ministrul mediului, Tanczos Barna, pentru a găsi o variantă de deblocare a situației.

Pe acelaşi subiect

Probleme sunt și pe alte aeroporturi europene, pentru că sunt anulate și retururile zborurilor care nu au mai decolat în această după-amiază din București, transmite Mediafax.

„Bătaie de joc a Blue Air la adresa românilor în aeroportul din Malaga!!! Îmbarcare, debarcare, iar acum așteptăm ca vitele în picioare fără a comunica cineva cu noi privind întârzierea”, scrie pe Facebook un pasager al cursei din Malaga, Spania, care nu s-a putut îmbarca.

Zboruri anulate Blue Air: 14 din 15 curse de pe Aeroportul Henri Coandă au fost suspendate

Pentru ziua de marți, de pe aeroportul Otopeni au fost anulate 14 din cele 15 zboruri operate de Blue Air, unul singur plecând spre Iași.

Blue Air anunță că din cauza unei situații „neprevăzute”, constând în poprirea tuturor conturilor de către Ministerul Mediului, compania se află în imposibilitatea achitării costurilor curente, necesare pentru operarea zborurilor zilnice, motiv pentru care se vede obligată să sisteze toate zborurile programate pentru plecare de pe aeroporturile din România, până luni, 12 septembrie 2022.

Potrivit sursei citate, toate zborurile planificate din afară României către orice aeroport din România, marți, vor fi operate conform orarului publicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Zboruri anulate Blue Air. Scandal pe Aeroportul Otopeni, mii de oameni sunt afectați: "Așteptăm ca vitele în picioare!"