Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Zeci de candele aprinse pentru băiețelul strivit de poarta de fotbal, în Suceava. "Familia e distrusă, e complet distrusă"

O simplă joacă pe terenul de fotbal s-a transformat într-o tragedie. Un copil de 8 ani dintr-o comună suceveană a murit strivit de o poartă metalică de fotbal. Nenorocirea s-a petrecut chiar în timpul unui joc de fotbal cu mai mulţi copii din sat. Poarta metalică nu ar fi fost ancorată, iar la un moment dat, s-a prăbuşit peste copilul care era portar. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

de Angela Bertea

la 22.07.2024 , 09:09

Băiatul de 8 ani, care visa să ajungă un mare fotbalist, a murit fulgerător. Zilele trecute, a apărat ultima minge. Venise pe terenul de sport pentru a se juca împreună cu alţi prieteni.

Copil de 8 ani, strivit de poarta metalică de fotbal: "Familia e distrusă, e complet distrusă"

Era în faţa porţii când aceasta, la un moment dat, a căzut şi l-a lovit puternic în zona capului. 

Vezi și

"Un copil de 14-15 ani s-a suit pe poartă, s-a jucat cu poarta. Copiilor li s-a spus să nu se urce pe poartă. El când a văzut că poarta cade a încercat să fugă, s-a împiedicat", explică unchiul băiatului. "Familia e distrusă, e complet distrusă. Nu ştiu dacă mai realizează ce vorbeşte, cum poate...nu ştiu", mărturisește o altă rudă. Pentru că nu reuşeau să-l trezească, ceilalţi copii au fugit la casa prietenului lor. Cum fiecare secundă era vitală, tatăl băiatului nu a mai aşteptat sosirea medicilor. "L-a apucat şi l-a luat pe braţe că ambulanţa nu vine. L-a luat în braţe, l-a pus în maşină şi au mers şi i-a întâmpinat pe drum", povestește ruda copilului. Însă, la scurt timp după ce ajuns pe mâinile salvatorilor, inima băiatului a cedat. 

Pe acelaşi subiect

"Era decedat, fără semne vitale. Copilul era ceanoptic, rece", spune Adriana Morari, purtător de cuvânt SAJ Suceava.

Zeci de candele au fost aprinse în faţa porţii care l-a accidentat pe copilul în vârstă de doar 8 ani, venit să se joace pentru câteva clipe pe terenul de sport.

Băiatul ar fi împlinit 9 ani la începulul lunii august

Atât rudele băiatului, cât şi localnicii spun că cei mici sunt puşi în pericol zi de zi pe terenul de sport. 

"Administratorul stadionului de aici trebuia să ia măsuri de prima dată. Porţile puse una în 

cealaltă pentru antrenament. Când venea el, era în măsură, le punea acolo, le asigura şi jucau copiii", a declarat un prieten de familie. De celalată parte, Primăria se apără. "I-a spus că au fost asigurate porţile, dar tot copiii cu joaca lor le scot de acolo, mai sparg garduri. Tot timpul avem probleme şi cu intrarea", spune primarul.

Băiatul urma să-şi sărbătorească ziua de naştere alături de părinţii lui la începulul lunii august. Acum, cu inima distrusă de durere aceştia se pregătesc de înmormântarea unicului copil.

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin. ...

Întrebarea zilei
Vi se pare mai eficient să vindeţi haine din garderoba personală online, pe grupuri sau diverse aplicaţii?
Observator » Evenimente » Zeci de candele aprinse pentru băiețelul strivit de poarta de fotbal, în Suceava. "Familia e distrusă, e complet distrusă"