Antena Meniu Search
x

Video Zeci de copii au ajuns la spital după ce au mâncat caşcaval şi peşte la afterschool. Anchetă sanitară în Braşov

Este anchetă sanitară în Braşov, după ce 30 copii de la un afterschool din oraş au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară. Pentru 5 dintre elevi medicii au decis internarea.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 15.01.2024, 13:30

Vezi și

"Starea de sănătate a copiilor nu este una gravă, cel puţin dacă de referim la faptul că simptomele apărute nu le pun viaţa în pericol. Vorbim despre febră, vărsături, greţuri, dureri de cap. Sunt 30 de copii care s-au prezentat la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov, iar dintre aceştia 5 au rămas internaţi", transmite Claudiu Loghin, reporter Observator.

Elevi cu toxiinfecţie alimentară, de la afterschool

"Numărul pacineţilor este însă mai mare, pentru că alţi copii au mers împreună cu părinţii lor fie la Spitalul de Boli Infecţioase, fie la Centrele de Permanenţă sau la medicii de familie. Toate suspiciunile părinţilor sunt legate de mâncarea care le-a fost servită copiilor în regim de catering joi şi vineri", adaugă Claudiu Loghin, reporter Observator.

"Au fost preparate pe bază de caşcaval şi de peşte. Ancheta sanitară este în curs şi s-au prelevat probe din fiecare lot de mâncare. DSP Braşov a refuzat să comenteze situaţia", mai spune Claudiu Loghin, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Zeci de copii au ajuns la spital după ce au mâncat caşcaval şi peşte la afterschool. Anchetă sanitară în Braşov