Antena Meniu Search
x

Zeci de dansatori de salsa au defilat pe strazile Buzaului

A fost carnaval ca la Rio aseara pe strazile Buzaului. Zeci de dansatori de salsa, in costume extravagante au defilat prin oras pe mai multe tiruri transformate in ringuri de dans

Vezi și

Petrecerea a inceput intr-un parc din oras. Dansatoarele de la cele mai bune scoli de salsa din tara au condus parada. Imbracate in costume viu colorate, dansatoarele au mers in pasi de dans pana in centrul orasului. In urma lor au venit mai multe tiruri pline cu. dansatori

"Ne-am pregatit pentru momentul artistic trei luni de zile, am dat ce am putut din noi si sper ca o sa iasa cat se poate de bine", a spus una dintre participante.

"Sa dansezi e ceva ce vindeca tot ce inseamna trup, minte, suflet. Dansul relaxeaza, detensioneaza, te face mai bucuros", a explicat o dansatoare. Si-au dat seama de asta si cei care au privit spectacolul.

La carnaval au participat 30 de scoli din toata tara. "Astazi am avut niste workshop-uri, acum avem parada si show-urile dupa care continuam din nou la piscina", a declarat Daniel Vulpe, organizatorul. Cei care s-au incins prea mult au sarit in apa. Ceilalti au ramas pe ringul de dans.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Zeci de dansatori de salsa au defilat pe strazile Buzaului