Antena Meniu Search
x

Coadă la Centrul de Transfuzii din Suceava, în urma tragicului accident cu 5 morţi. Alţi 4 răniţi au nevoie de ajutor

Donatorii au venit din judeţ, dar şi din ţară să dea sânge pentru salvarea vieţii preotesei şi a copiilor săi.

Vezi și

Între ei, preotul Petrică Gavril şi o parte din familia acestuia. Donatorii au venit din judeţ, dar şi din ţară să dea sânge pentru salvarea vieţii preotesei şi a copiilor săi. Mobilizarea s-a făcut rapid.

Un şofer inconştient care gonea cu 130 de kilometri al oră a distrus destine! Cinci oameni au murit, iar ceilalţi duc o luptă cruntă pentru viaţă, pe patul de spital. Pompierii suceveni au făcut apel pentru donare de sânge, iar în această dimineaţă colegii preotului, elevii, pompieri dar şi oameni necunoscuţi s-au înghesuit să ajute.

Preotul şi fetiţa lui de şase ani au murit pe loc. Preoteasa şi unul dintre copii sunt în stare gravă, iar speranţa pentru ei stă în mâinile donatorilor. A oamenilor pe care tragedia i-a mişcat.

În accidentul de coşmar au murit oameni nevinovaţi. Alţii au fost salvaţi, în ultima clipă.

Pe acelaşi subiect

Două mormane de fiare şi cioburi - a fost tot ce-a mai rămas din cele două maşini spulberate în impact. Pe marginea şoselei, pompierii şi medicii numărau trupurile fără viaţă. O mamă a fost adusă pe braţe să-şi recunoască familia.

Nouă oameni erau în autoturismele distruse: patru dintre ei - copii. Un cioban care era pe câmp le-a auzit strigătele imediat după accident şi a spart geamurile, ca să-i salveze. 

Cei patru copii erau fraţi. Mergeau împreună cu tatăl lor - preot într-un sat din Suceava, spre Iaşi, la praznicul Sfintei Parascheva. În maşină se mai aflau mama şi mătuşa lor, împreună cu soţul ei. În total, opt oameni. Între Fălticeni şi Gura Humorului, o maşină le-a tăiat calea. 

Soţia preotului şi una dintre fetiţe sunt în continuare în stare gravă la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Coadă la Centrul de Transfuzii din Suceava, în urma tragicului accident cu 5 morţi. Alţi 4 răniţi au nevoie de ajutor