Antena Meniu Search
x

Zeci de pasionati de trabante s-au intalnit la Sighisoara

Multi compara masinile cu femeile, dar parca nimeni la fel de mult ca proprietarii de Trabantul. Dupa o saptamana in care mesteresc la masini, se aduna in weekend sa se laude. Ieri s-au intalnit la Sighisoara

Vezi și

"Imi amintesc de vremurile in care erau niste masini foarte bune", rememoreaza un barbat. Acum poti gasi scutere mai performante decat ele. Dar compenseaza lipsa performantelor prin frumusete. In lupta cu timpul aceste masinute au niste aliati puternici: proprietarii care practic traiesc pentru ele. "Sunt niste masini frumoase, vechi, bine intretinute dupa ce am vazut asa din mers si sper sa le mai tina. Sa le tina mult si bine", a observat un admirator.

"Suntem undeva la 37 - 38 de masini, nu le-am numarat, anual ne intalnim si vrem ca aceasta prima editie sa se repete si sa devina o traditie pentru Sighisoara", a declarat Ciprian Daraban, organizator. Drumul spre cetatea medievala a fost prea greu pentru unele masini, dar toate au ajuns la destinatie."Merge intr-un singur piston si nu mai am aprindere si va trebui sa o facem in dum ca de obicei. In zece minute il facem si plecam mai departe", a spus un sofer de trabant.

Dar cu toate problemele n-ar renunta la aceste masini nici in ruptul capului. Nici n-au cum cata vreme clipele petrecute alaturi de aceste masini sunt atat de vii in mintea proprietarilor. "Primul meu trabant l-am cumparat in'92 dupa care am inceput sa adun, sa cumpar, sa vand si acum am 12 trabanturi", a recunoscut un pasionat.

Urmatoarea intalnire a trabantistilor va avea loc la Iasi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Zeci de pasionati de trabante s-au intalnit la Sighisoara