Antena Meniu Search
x

Zeci de tone de deşeuri de sticlă spartă, venite din Bulgaria, descoperite la intrarea în România

Poliţiştii români de frontieră au descoperit, în cursul zilei de vineri, un camion plin cu deşeuri de sticlă spartă care intenţiona să intre în România.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 10.04.2021, 11:07

Reprezentanţii Gărzii de Mediu au decis întoarcerea camionului din drum
Camionul cu deşeuri de sticlă spartă era condus de un şofer bulgar - Poliţia de Frontieră
  • Camionul cu deşeuri de sticlă spartă era condus de un bulgar de 59 de ani.

Incidentul s-a petrecut la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, din judeţul Constanţa. Camionul provenea din Bulgaria şi era condus de un cetăţean bulgar de 59 de ani. 

Conform Poliţiei de Frontieră, camionul bulgar a fost oprit la vamă în urma unei acţiuni în care poliţiştii de frontieră au colaborat cu reprezentanţi ai Gărzii de Mediu Constanţa. Documentele de însoţire a mărfii prezentate de şoferul bulgar arătau că acesta transportă deşeuri de sticlă pentru o societate din România.

Însă, verificările efectuate de autorităţile române au arătat că, de fapt, cetăţeanul bulgar transporta circa 22 de tone de sticlă spartă neconformă cu ceea ce era menționat în documente. Reprezentanţii Gărzii de Mediu Constanţa au decis să nu permită intrarea camionului în România.

Camionul plin cu sticlă spartă a fost întors din drum, iar poliţiştii de frontieră au fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de export sau import de deşeuri cu încălcarea dispoziţiilor legale în domeniu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Zeci de tone de deşeuri de sticlă spartă, venite din Bulgaria, descoperite la intrarea în România