Antena Meniu Search
x

Video Zi grea pentru salvamontişti, în Prahova: Mai mulţi turişti au sunat la 112 după ce s-au aventurat pe trasee dificile. O femeie, transportată de urgenţă la spital  

Vara este şi sezonul drumeţiilor pe munte, însă mulţi se aveturează pe trasee multe prea dificile pentru pregătirea lor fizică.

de Redactia Observator

la 30.07.2023, 09:01

Vezi și

Astfel că limitele salvamontiştilor din Judeţul Prahova au fost testate, după ce mai mulţi turişti au apelat disperaţi la 112. În timpul unei drumeţii, unei femei de 32 de ani i s-a făcut brusc rău. Turista acuza dureri puternice în piept şi stări de vomă.

Acesta a fost transportată de urgenţă la spital cu ajutorul unui elicopter SMURD. La o altă intervenţie, salvatorii au recuperat o persoană care a leşinat după prea mult efort. Din fericire, toate misiunile de salvare s-au încheiat cu succes.

Salamontiştii îi sfătuesc pe cei ce vor să străbată munţii şi pădurile să se asigure că aleg un traseu potrivit nivelului lor de pregătire fizică, dar şi echipament adecvat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Zi grea pentru salvamontişti, în Prahova: Mai mulţi turişti au sunat la 112 după ce s-au aventurat pe trasee dificile. O femeie, transportată de urgenţă la spital