Antena Meniu Search
x

Ziua și drogatul la Satu Mare. Polițiștii au prins încă un șofer care conducea drogat la volan

Ziua și drogatul la Satu Mare. Polițiștii au prins încă un șofer care conducea drogat la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au depistat un bărbat, de 28 de ani, din municipiul Satu Mare, care se afla la volanul unui autoturism pe strada Prahova, din municipiul Satu Mare, fiind sub influența unor substanțe psihoactive.

Astfel că șoferul a fost testat cu dispozitivul de unică folosință, pentru identificarea substanțelor psihoactive din salivă, rezultatul fiind pozitiv. De asemenea a fost condus la unitatea spitalicească în vederea recoltării de probe de urină, rezultatul acestora confirmând că bărbatul se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența susbtanțelor psihoactive. Față de șofer s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore urmând să fie prezentat în fața instanței de judecată pentru dispunerea de măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Ziua și drogatul la Satu Mare. Polițiștii au prins încă un șofer care conducea drogat la volan