Antena Meniu Search
x

Video Zona spectaculoasă din România, perfectă pentru iubitorii de senzații extreme. Ce sport poate fi practicat aici

Veste bună pentru cine caută senzații tari în vârf de munte. A început sezonul de Via Ferrata. Vremea este perfectă pentru asta și, în Gorj, deja zeci de temerari au pornit pe munte.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 26.03.2023, 21:30

Vezi și

Zeci de iubitori ai muntelui au escaladat stâncile abrupte din localitatea Baia de Fier. Cheile Galbenului este printre cele mai spectaculoase zone din România când vine vorba de trasee de escaladă sau via ferrata. Puntea indiană este cea mai mare provocare. Trebuie să-ţi găseşte echilibrul perfect ca s-o poţi traversa.

Vremea este perfectă pentru un traseu de Via Ferrata, iar muntele nu duce lipsă de temerari. Un traseu perfect pentru un astfel de sport este traseul Creasta Peșterii. Poartă această denumire pentru că se află fix deasupra Peșterii Muierilor, la aproximativ 200 de metri deasupra șoselei. 

În Cheile Galbenului sunt 21 de astfel de trasee

În Cheile Galbenului sunt 21 de astfel de trasee, una dintre zonele cele mai spectaculoase din țară când vine vorba de trasee de escaladă sau de Via Ferrata. Foarte important este să avem echipament de protecție corespunzător 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Zona spectaculoasă din România, perfectă pentru iubitorii de senzații extreme. Ce sport poate fi practicat aici