Antena Meniu Search
x

Video Corespondenţă Observator din Londra. Scoţienii îşi iau rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a. Reguli stricte pentru cei care vin să îi aducă un ultim omagiu

Scoţia îşi ia adio de la regina Elisabeta a II-a. Într-o procesiune emoţionantă, sicriul cu trupul neînsufleţit al suveranei, condus de cei patru copii ai ei, a fost depus în catedrala St. Giles din Edinburgh, pentru ca oamenii să-i poată aduce un ultim omagiu. Mâine, sicriul va fi adus cu avionul la Londra, unde se fac deja ultimele pregătiri pentru funeraliile Elisabetei a doua. 

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 12.09.2022, 19:13

Vezi și

Scotland Yard pregăteşte cea mai operaţiune de securitate care a avut loc vreodata în Regatul Unit. Cele mai mari provocări sunt cele legate de asigurarea securităţii pentru ziua înmormântării reginei, cand sunt aşteptaţi numeroşi şefi de stat şi partenerii acestora.

Regina Elisabeta, condusă pe ultimul drum

Şi-a anunţat deja prezenţa preşedintele SUA, Joe Biden, cel mai probabil, şi liderii Franţei, Germaniei, împăratul Japoniei, dar şi reprezentanţi ai caselor regale din întreaga lume. 

Tuturor li s-a recomandat să nu vină la Londra cu avioanele private, ci cu curse de linie, li s-a spus şi că nu îşi pot folosi maşinile oficiale pentru deplasarea până la Westminster Abbey, ci vor fi transportaţi cu autocarele.

Sunt reguli stricte şi pentru oamenii care vor să treacă pe lângă siciriul reginei, pentru a-i aduce un ultim omagiu.  Aceştia au fost avertizaţi că, foarte probabil vor sta la cozi uriaşe, aşa că e mai bine să nu vină cu copii, nu ai voie nici cu scaune pliante, corturi sau să aprindă grătare cât stau la coadă, iar când intră în sala în care este depusă Regina, este stric interzis să vorbească la telefon sau să facă fotografii.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Exclusiv Observator » Corespondenţă Observator din Londra. Scoţienii îşi iau rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a. Reguli stricte pentru cei care vin să îi aducă un ultim omagiu