Antena Meniu Search
x

Video La mulţi ani, Cristi Popovici! Moment emoţionant pentru corespondentul Observator, aflat pe frontul războiului Israel - Hamas

Cristi Popovici, trimisul special al Observator în Israel, de unde relatează de pe frontul războiului cu Hamas, a avut parte de o surpriză de ziua lui.

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 24.10.2023, 15:33

Vezi și

Astăzi, Cristi, o să vă rugăm să mai rămâneți puțin cu noi. Sper că ne auzi în continuare și este foarte important să ne auzi”, a spus Olivia Păunescu.

Astăzi, chiar în mijlocul războiului, chiar în mijlocul pericolului, tot este ziua ta! Este ziua lui Cristi Popovici și vrem să-i spunem La mulți ani și noi cei de acasă. Cei care vă așteptăm să vă strângem în brațe în siguranță”, a spus Valentin Butnaru.

De ziua ta vrem să auzi altceva în afara alarmelor de bombardamente”, a spus Olivia Păunescu.

Colegii lui Cristi Popovici i-au oferit ocazia corespondentului de a asculta un mesaj de la fiica lui, cu ocazia aniversării petrecute departe de familie.

Rebeca i-a transmis un mesaj emoționant tatălui său: cât de mândră este de el.

La mulți ani, tati! Sunt mândră de tine! Te iubesc și abia aștept să ajungi acasă! Eu cu mami te iubim!”, s-a auzit spând Rebeca, fiica lui Cristi Popovici.

Mulțumesc din suflet! Să ne vedem cu bine peste câteva zile”, a spus Cristi Popovici, emoţionat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Exclusiv Observator » La mulţi ani, Cristi Popovici! Moment emoţionant pentru corespondentul Observator, aflat pe frontul războiului Israel - Hamas