Antena Meniu Search
x

Mariupol, imaginea sumbră a unui oraş fantomă: ruine, distrugeri, drumuri pustii. Ucrainenii încearcă să-i ţină la distanță pe pro-ruşi

Vedeţi dezastrul lăsat în urmă de bombardamentele repetate din Mariupol. Echipa Observator a filmat mai multe locuinţe de la periferie, lovite de obuze şi în cursul acestei nopţi. Ruine, distrugeri, drumuri pustii - aşa arată acum Mariupolul, o imagine sumbră a unui oraş fantomă. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 25.02.2022, 13:28

Vezi și

Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator: Locuinţa asta a fost lovită de un obuz de la câţiva kilometri depărtare, spun militarii ucarineni. Se afla o persoană înăuntru. A reuşit să se salveze. Lovituri repetate ale artileriei spre Mariupol. Suntem undeva la periferia Mariupolului, zona acesta a fost lovită în cursul nopţii trecute. Ce vedeţi aici sunt urme de la schijele aruncate în urma mortirelor care au căzut pe acestă stradă.

Laurenţiu Rădulescu: Haideţi să vă arăt cum, sau mai bine zis ce a rămas din acestă locuinţă. Este o zonă care a fost atacată la marginea oraşului. Încearcă armata ucraineană acum să-i ţină la depărtare pe pro-ruşi. Se pare că sunt forţe pro-ruse. Autorităţile de asemenea au făcut apel că există posibilitatea ca civili înarmaţi pro-ruşi să fie infiltraţi deja în Mariupol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Exclusiv Observator » Mariupol, imaginea sumbră a unui oraş fantomă: ruine, distrugeri, drumuri pustii. Ucrainenii încearcă să-i ţină la distanță pe pro-ruşi