Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto 15 persoane, rănite la un carnaval din Austria, după ce peretele unui car alegoric s-a prăbuşit. Participanţii costumaţi au căzut de pe platformă, direct în şanţ

15 persoane au fost rănite în urma unui accident care a avut loc, sâmbătă seara, la un carnaval din Austria. Potrivit pompierilor, peretele lateral al unui car alegoric s-a prăbuşit în timpul paradei, iar mai mulţi participanţi, care purtau costume, au căzut de pe platforma carului direct într-un şanţ, informează agenţia DPA, citată de Agerpres.

de Redactia Observator

la 19.02.2023 , 12:57

Cincisprezece persoane au fost rănite în urma unui accident în care a fost implicat un car alegoric utilizat în cadrul unui carnaval din Austria, informează DPA. Potrivit unui anunţ făcut duminică de unitatea locală a Brigăzii de Pompieri, un perete lateral al unui car alegoric s-a prăbuşit în timpul paradei organizate sâmbătă seară în Reisenberg, un oraş aflat la sud-est de Viena.

Mai mulţi participanţi la carnaval, care purtau costume, au căzut de pe platforma carului alegoric pe stradă şi într-un şanţ. Un bărbat a suferit răni grave şi a fost transportat la spital pe calea aerului, în timp ce alte 14 persoane au scăpat doar cu răni uşoare.

Misiunea de salvare, dificilă, din cauza "stării avansate de ebrietate a mai multor participanţi"

Articolul continuă după reclamă

Din cauza mulţimii numeroase prezente în jurul vehiculului şi "a stării avansate de ebrietate a mai multor participanţi", misiunea de salvare a fost dificilă, au anunţat pompierii austrieci. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » 15 persoane, rănite la un carnaval din Austria, după ce peretele unui car alegoric s-a prăbuşit. Participanţii costumaţi au căzut de pe platformă, direct în şanţ