Antena Meniu Search
x

Video 20 de oameni au murit și 74 sunt în stare gravă, după ce au luat cocaină otrăvită. Posibilă reglare de conturi între traficanții din Argentina

20 de oameni au murit, iar alţi 74 au ajuns în stare gravă la spital, după ce au consumat cocaină otrăvită în Argentina.

de Redactia Observator

la 03.02.2022, 14:47

Vezi și

Se pare că drogul fusese contaminat cu o altă substanţă, probabil un produs sintetic, bănuiesc specialiştii. Acesta ar fi fost folosit pentru a dilua cocaina, o practică frecventă a dealerilor de stupefiante. 

Pacienţii care au consumat drogul au ajuns la medic cu probleme grave. Unii au suferit convulsii, iar în cele mai grave cazuri a fost vorba chiar de atacuri de cord şi deces. 

8 pacienţi au fost intubaţi din cauza consumului drogului otrăvit, iar autorităţile au emis chiar şi un avertisment de urgenţă. Din primele cercetări, ar fi vorba despre o contaminare intenţionată, parte a unei răfuieli între traficanţii din ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » 20 de oameni au murit și 74 sunt în stare gravă, după ce au luat cocaină otrăvită. Posibilă reglare de conturi între traficanții din Argentina