Antena Meniu Search
x

20 de tornade au devastat centrul Statelor Unite ale Amercii

Tornadele se tin lant in aceasta zona, spre disperarea localnicilor. Noua oameni au murit deja, iar ceilalti se tem ca le-ar putea veni si lor randul.

Vezi și

Aproape 20 de tornade au devastat centrul Statelor Unite ale Americii. Cel mai puternic lovit a fost statul Oklahoma, unde mii de case au fost puse la pamant, in timp ce alte sute de mii de locuinte au ramas in bezna.

Odata cu tornadele au aparut si furtunile puternice. Raurile din zona au iesit deja din matca si au acoperit principalele rute de acces intre localitatile din Oklahoma. Localnicii, care au ramas fara case in urma tornadelor de ieri, au inceput sa isi stranga bunurile imprastiate pe distante de sute de metri.

Canadienii impresionati de situatia oamenilor din oklahoma au trimis mai multe camioane cu ajutoare, dar acestea au fost oprite la granita. Vamesii americani vor documente pentru toate bunurile, care sa ateste ca acestea pot fi consumate. Acest lucru este imposibil, spun donatorii, pentru ca alimentele au fost culese din fermele canadiene in urma cu cateva zile.

In urma cu o saptamana, o alta tornada a ucis 20 de oameni in Oklahoma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » 20 de tornade au devastat centrul Statelor Unite ale Amercii