Antena Meniu Search
x

Video 20.000 de oameni şi-au văzut planurile de vacanţă aruncate în aer din cauza vremii, în Europa de Vest

Vremea rea dă peste cap planurile de Revelion. La Paris şi Londra, mii de oameni au rămas blocaţi în gări după ce trenurile de mare viteză pe sub Canalul Mânecii au fost anulate din cauza inundaţiilor. Între timp, în Australia temperaturile au ajuns la 49 de grade Celsius. În schimb, în Statele Unite, furtunile violente nu au speriat surferii care au înfruntat valuri de peste 10 metri. 

de Redactia Observator

la 30.12.2023, 20:50

Vezi și

La gara St. Pancras din Londra, trenurile au început să fie anulate încă de la 6 dimineaţa. Câteva ore mai târziu, a venit anunţul că nicio garnitură nu va mai circula către Paris, Bruxelles şi Amsterdam. Peste 20.000 de oameni şi-au văzut planurile de vacanţă aruncate în aer. 

  • Călător: Căutăm orice soluţie: autobuze, trenuri, să trecem prin alte ţări, pe alte rute, e frustrant. Sper să ajungem la destinaţie. 

Problemele au apărut după ce un tunel pe sub râul Tamisa a fost inundat peste noapte

La Paris, turiştii care sperau să ajungă la Londra de Revelion au primit vestea cu dezamăgire. 

Pe acelaşi subiect
  • Turist american: Întreaga noastră familie este aici, suntem 14 persoane. Am sărbătorit Crăciunul la Paris, ne îndreptam către Londra pentru Anul Nou. Este dezamăgitor. 
  • Turist american: Nu avem niciun plan, în prezent. Suntem în contact cu agenţia de turism, ne caută un hotel. Lucrurile nu arată bine. 

Vremea a răvăşit şi Australia. E caniculă în nordul şi vestul ţării, iar într-o localitate s-au înregistrat chiar 49 de grade Celsius. În est, zece oameni au murit în urma furtunilor violente.

În Statele Unite, sute de surferi au ignorat avertismentele şi au înfruntat valuri de peste zece metri pe coasta Californiei. Furtuna din Pacific a măturat totul în cale şi a rănit cel puţin opt oameni. Mai multe plaje au fost închise şi autorităţile au început să ridice bariere de pământ, după ce meteorologii au anunţat că şi în weekend vor fi valuri uriaşe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » 20.000 de oameni şi-au văzut planurile de vacanţă aruncate în aer din cauza vremii, în Europa de Vest