Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video 22 de tone de brânza cheddar, de 360.000 de euro, furate de o bandă de hoţi în UK. Jamie Oliver cere ajutor populaţiei

Celebrul bucătar britanic Jamie Oliver le cere iubitorilor de brânzeturi să ajute poliția să prindă o bandă de hoţi care au reuşit să păcălească o companie din Marea Britanie şi să fure 22 de tone de cheddar.

de Redactia Observator

la 27.10.2024 , 15:09

Într-un video postat pe pagina sa de Instagram, Oliver i-a rugat pe urmăritorii săi să anunţe dacă au informaţii despre încărcături de bânză ieftine şi a subliniat că brânza cheddar furată valorează 360.000 de euro.

Comerciantul de brânză Neal's Yard Dairy a recunoscut că a livrat peste 950 de ”roţi” de cheddar unui presupus fraudator care s-a dat drept un angrosist care acţiona din partea unui mare vânzător cu amănuntul francez, dup care şi-a dat seama că a fost înşelat.. Autorităţiile recomandă comercianților din întreaga lume să fie atenţi la brânzeturile în format de 10 kg sau 24 kg, împachetate în pânză, care au etichetele îndepărtate.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile parlamentare?
Observator » Ştiri externe » 22 de tone de brânza cheddar, de 360.000 de euro, furate de o bandă de hoţi în UK. Jamie Oliver cere ajutor populaţiei