Antena Meniu Search
x

9 lupi au semănat panică într-o Grădină Zoologică din Franţa, după ce au evadat în timpul orelor de vizită

O grădină zoologică din Franţa a fost închisă temporar de autorităţile locale, după ce o haită de nouă lupi a evadat în timpul orelor de vizită, scrie BBC.

de Redactia Observator

la 25.12.2021, 12:06

9 lupi au semănat panică într-o Grădină Zoologică din Franţa
9 lupi au semănat panică într-o Grădină Zoologică din Franţa - Profimedia Images

Nicio persoană nu a fost rănită în timpul incidentului petrecut la grădina zoologică Trois Vallées din Montredon-Labessonnie, în sudul Franţei. Animalele au distrus ieşirile de siguranţă şi au escaladat un gard, dar nu au ieşit niciodată în afara grădinii zoologice.

Patru dintre ele au fost împuşcate pentru ''comportament periculos'', a declarat pentru agenţia de presă AFP un oficial local, Fabien Chollet. Celelalte cinci au fost readuse în incinta lor şi anesteziate.

''Nu erau mulţi oameni în grădina zoologică în acel moment şi în niciun moment publicul nu a fost în pericol imediat'', a declarat Chollet. Dar el a adăugat că Grădina Zoologică trebuie închisă până când problemele de securitate vor fi rezolvate. Pe site-ul său, este precizat că va fi închisă până la jumătatea lunii ianuarie din cauza unor ''lucrări urgente''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » 9 lupi au semănat panică într-o Grădină Zoologică din Franţa, după ce au evadat în timpul orelor de vizită