Antena Meniu Search
x

Un reputat chirurg american, care l-a operat pe Bono, dar și victime ale războiului din Irak, a fost găsit cu un cuțit înfipt în inimă (Foto, Video)

Un chirurg renumit printre celebritățile de la Hollywood, Dean Lorich, a fost găsit cu un cuțit înfipt aproape de inimă, în baia reședinței sale din Manhattan.

Un chirurg renumit printre celebritățile de la Hollywood, Dean Lorich, a fost găsit cu un cuțit înfipt aproape de inimă, în baia reședinței sale din Manhattan.

Descoperire a fost făcută chiar de fiica de 11 ani a chirurgului ortoped, care se afla în acel moment în apartament.

Poliția a declarat că soția bărbatului era plecată să joace tenis și că moartea lui Lorich este considerată a fi o sinucidere.

Pe acelaşi subiect

Nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul a recurs la un astfel de gest.

Lorich l-a operat pe Bono, dar și victime ale războiului și catastrofelor naturale

Dean Lorich, tatăl a trei fete, era director la centrul Orthopedic Trauma Service din cadrul Spitalului pentru Intervenții Speciale, precum și șef al clinicii de ortopedie din cadrul Spitalului Presbiterian din NewYork.

În 2014, medicul american l-a operat de mai multe ori pe celebrul cântăreț Bono, după ce acesta și-a rupt piciorul în urma unui accident de bicicletă, în Central Park.

De asemenea, Lorich s-a oferit voluntar pentru a opera în Germania soldați răniți în război și a avut o contribuție importantă în salvarea victimelor cutremurului din Haiti, în 2010.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

'Este oribil, este oribil. Nu-mi vine să cred', a fost reacția disperată a unei colege a lui Lorich în momentul în care a aflat vestea, scrie Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Un reputat chirurg american, care l-a operat pe Bono, dar și victime ale războiului din Irak, a fost găsit cu un cuțit înfipt în inimă (Foto, Video)