Antena Meniu Search
x

A călătorit 5.000 de kilometri pentru nunta unei prietene, dar a ajuns la altă petrecere. Păţania unei tinere din SUA

O femeie din Statele Unite a călătorit aproape 5.000 de kilometri până în Scoţia pentru a ajunge la nunta prietenei sale. Călătoria sa a ajuns virală dintr-un motiv amuzant: când a ajuns în Glasgow, tânăra a nimerit la … petrecerea greşită, scrie The Independent.  

de Redactia Observator

la 19.08.2023, 11:08

A călătorit 5.000 km pentru nunta unei prietene, dar a ajuns la altă petrecere. Păţania unei tinere din SUA
A călătorit 5.000 km pentru nunta unei prietene, dar a ajuns la altă petrecere. Păţania unei tinere din SUA - TikTok

Arti Mala, o femeie de afaceri din Washington a postat pe TikTok un filmuleţ despre “aventura sa” scoţiană. Tânăra povesteşte că încurcătura s-a produs din cauza faptului că a estimat greşit timpul pe care-l avea la dispoziţie pentru a ajunge de la cununia civilă la petrecerea propriu-zisă, dar şi pentru că a confundat adresa.  

Mala povesteşte că a participat la cununia prietenei ei, dar a decis să se întoarcă în camera închiriată pe Airbnb, aflată la “5 minute distanţă” pentru a se schimba și a se odihni puțin înainte de petrecere. Dar ploaia și faptul că nu a găsit un taxi la timp au făcut-o să întârzie și, din greșeală, a ajuns la altă adresă. 

Într-un filmuleţ care a fost umărit de peste o jumătate de milion de persoane, se vede cum femeia se întâlnește cu o altă pereche de miri, însă aceştia s-au amuzat pe seama păţaniei ei şi, în cele din urmă, americanca a ajuns şi la petrecerea la care chiar fusese invitată. 

„Imediat ce am ajuns acolo, am alergat în sală pentru că știam că întârziasem, dar nimeni nu mi s-a părut cunoscut, ceea ce nu m-a îngrijorat la început pentru că vin din afara orașului, așa că nu cunoșteam mulți invitați de la nuntă”. Dar abia când a văzut un panou pe care scria „Felicitări Caitlyn și Stephen” și-a dat seama că ceva nu e în regulă.

Ea a crezut inițial că a fost la o altă intrare, dar curând și-a dat seama că se afla la o adresă complet greşită. Tânăra a mai povestit că tatăl mirelui a fost „deosebit de supărat” că nu a reuşit să ajungă la timp la petrecere, dar i-a asigurat pe urmăritorii ei că „s-au împăcat mai târziu". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » A călătorit 5.000 de kilometri pentru nunta unei prietene, dar a ajuns la altă petrecere. Păţania unei tinere din SUA