Antena Meniu Search
x

A fost MÂNCAT de crocodil! Cadavrul unui cunoscut jurnalist de la Financial Times a fost găsit într-o lagună din Sri Lanka

Cadavrul jurnalistului Paul McClean, de la Financial Times, a fost găsit, după ce acesta ar fi fost mâncat de viu de un crocodil, în timp ce se afla în vacanță în Sri Lanka, scrie Daily Mirror.

Cadavrul jurnalistului Paul McClean, de la Financial Times, a fost găsit, după ce acesta ar fi fost mâncat de viu de un crocodil, în timp ce se afla în vacanță în Sri Lanka, scrie Daily Mirror.

Paul McClean (24 de ani) se afla în vacanță, alături de niște prieteni, la East Beach Surf Resort, în apropiere de Elephant Rock, în Sri Lanka. Potrivit martorilor, acesta a fost tras de un crocodil în apa unei lagune, unde se oprise să se spele pe mâini.

”Un turist britanic se afla la Elephant Rock, un loc pentru surf. În imediata apropiere se află o lagună. El a fost la toaleta de lângă şi a fost prins de crocodil. Sunt mulţi în lagună. Ultimul lucru pe care l-au văzut oamenii au fost braţele lui ridicate din apă, după care a fost tras. Am fost acolo, dar nu am văzut exact cum s-a întâmplat. Oribil”, a declarat un turist scoţian, care îşi petrece vacanţa în zonă.

Pe acelaşi subiect

Daily Mirror notează că trupul neînsuflețit al jurnalistului a fost găsit, cu șase sau șapte ori mușcături de crocodil pe piciorul drept, în mămolul din lagună.

”Avea șase sau șapte răni pe piciorul drept. Corpul a fost găsit în nămol, cam în același loc unde a fost văzut ultima dată. O autopsie va fi efectuată pentru a se stabili cu exactitate cauza morții”, a declarat un polișist local.

McClean, care a absolvit Universitatea Oxford, lucra pentru Financial Times de doi ani. El a scris, între altele, despre Uniunea Europeană şi Brexit, petrecând anul acesta mai multe luni la Bruxelles.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » A fost MÂNCAT de crocodil! Cadavrul unui cunoscut jurnalist de la Financial Times a fost găsit într-o lagună din Sri Lanka