Antena Meniu Search
x

A fost rapita "printesa cocainei", fiica de 10 ani a unuia din cei mai mari traficanti de droguri din ultimii 20 de ani

A fost rapita "printesa cocainei". Fiica de doar 10 ani a lui Evelin Banev, supranumit si "regele cocainei", a fost luata cu forta de trei indivizi mascati.

Vezi și

Masina in care era fata a fost asaltata de gloante, iar soferul, impuscat. Autoritatie de la Sofia cred ca rapirea ar fi o garantie pentru tacerea lui Banev, arestat in acest moment in Italia.

Evelin Nikolov Banev! Pentru traficul mondial de droguri, un Zeu. Pentru ofiterii de la crima organizata, cel mai mare cosmar. Peste 50 de tone de cocaina ar fi traficat in ultimii ani numai in Europa. Si-n Romania. Moartea alba o cumpara ieftin, dar o vindea scump. 100.000 de euro kilogramul pur.

Drogurile veneau din America de Sud spre marile porturi europene. Tone de cocaina incarcate pe yacht-uri de lux, pentru consumatori de lux. In portul Constanta s-au oprit 50 de kilograme. Praful alb a ajuns pe mainile politistilor sub acoperire.

Evelin Banev? Lider si prin prezenta la fiecare transport major. A negociat direct cu ofiterii romani sub acoperire si a incheiat personal tranzactia. Pentru o vreme nu s-a stiut ca are familie, cu atat mai putin o fiica de 10 ani. Pana cand a fost prins. In Italia, cateva luni mai tarziu.

Pretul tacerii se arata abia acum. Fiica lui, Lara Banev, a fost rapita astazi in stil mafiot intr-un cartier de lux de langa Sofia. Rapirea ar fi garantia discretiei lui Banev, cred anchetatorii. La ora 7:30, trei barbati mascati asaltau masina in care copilul mergea la scoala. Focurile de arma au facut singura victima dorita. Soferul fetei a fost impuscat, iar Lara Banev a fost urcata intr-o alta masina care a disparut in cateva secunde.

Autoritatile din Bulgaria incearca acum sa o gaseasca pe "printesa cocainei". Fara ea? "Regele" ar putea fi ultimul condamnat in dosarul retelei celor mai mari traficanti de droguri din ultimii douazeci de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » A fost rapita "printesa cocainei", fiica de 10 ani a unuia din cei mai mari traficanti de droguri din ultimii 20 de ani