Antena Meniu Search
x

Săptămâna Modei pentru BĂRBAŢI, la New York! Ţinute spectaculoase şi controversate au făcut deliciul publicului

S-a dat startul Festivalului de Modă de la New York! Timp de 4 zile pasionaţii de modă vor putea urmări cele mai noi colecţii adresate bărbaţilor. Iar designerii ştiu precis cum să trezească interesul criticilor, prin ţinute spectaculoase sau controversate.

Vezi și

S-a dat startul Festivalului de Modă de la New York! Timp de 4 zile pasionaţii de modă vor putea urmări cele mai noi colecţii adresate bărbaţilor. Iar designerii ştiu precis cum să trezească interesul criticilor, prin ţinute spectaculoase sau controversate.

Provocatoare şi cu un mesaj extrem de puternic. Aşa arată una dintre colecţiile care va fi prezentată la Săptămâna Modei de la New York. Designerul Robert James nu a avut timp să ajungă la proteste faţă de măsurile luate de Donald Trump, aşa că şi-a exprimat opinia printr-o colecţie inedită. Evident, nu a fost singurul creator de modă care şi-a transpus gândurile în ţinutele realizate.

Iar în timp ce unele colecţii sunt puternic ancorate în realitatea din zilele noastre, altele sunt elegante şi lejere.

Dacă până acum prezentările de modă de la New York erau spectaculoase, de această dată totul se va centra pe ţinutele ieşite din tipar.

Oricum, după săptămâna modei pentru bărbaţi, la New York vor fi prezentate colecţiile destinate doamnelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Săptămâna Modei pentru BĂRBAŢI, la New York! Ţinute spectaculoase şi controversate au făcut deliciul publicului