Antena Meniu Search
x

Foto A murit Clarence Gilyard Jr. Actorul celebru pentru rolurile din "Top Gun" și "Die Hard" avea 66 de ani

Clarence Gilyard Jr. a murit la 66 de ani, după o boală lungă. Actorul a devenit celebru mai ales pentru rolurile din filmele "Top Gun" și "Die Hard", iar spre finalul vieţii se angajase ca profesor de teatru la Universitatea din Nevada, Las Vegas. Fanii lui Clarence Gilyard Jr. i-au adus un ultim omagiu actorului decedat, descris drept "o prezență legendară pe ecran".

de Redactia Observator

la 29.11.2022, 16:36

Clarence Gilyard Jr. a murit la vârsta de 66 de ani, după o lungă boală, conform The Sun, citat de Mediafax. Actorul, a cărui carieră s-a întins pe o perioadă de 30 de ani, a devenit cunoscut mai ales după ce l-a interpretat pe Theo, hackerul informatic, în filmul de succes "Die Hard". De asemenea, el l-a interpretat pe ofițerul de zbor al marinei Marcus "Sundown" Williams în filmul "Top Gun" din 1986.

Clarence Gilyard Jr. a murit la 66 de ani

Clarence Gilyard Jr. l-a interpretat şi pe Conrad McMasters - mâna dreaptă a avocatului Ben Matlock - în drama de succes Matlock, între 1989 și 1993. Actorul a apărut, de asemenea, în serialul polițist din anii 1990, "Walker Texas Ranger".

Înainte de a muri, el lucra ca profesor de teatru la Universitatea din Nevada, Las Vegas. Zeci de fani i-au adus un omagiu lui Gilyard după ce a apărut vestea morții sale. Chris Reed, starul din Sons of Anarchy, l-a catalogat pe Gilyard drept "o prezență legendară pe ecran".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » A murit Clarence Gilyard Jr. Actorul celebru pentru rolurile din "Top Gun" și "Die Hard" avea 66 de ani