Antena Meniu Search
x

A murit James Michael Tyler, actorul care a jucat rolul lui Gunther din serialul "Friends"

Actorul James Michael Tyler, cunoscut mai ales pentru rolul lui Gunther, managerul cafenelei din serialul "Friends", a murit duminică, la 59 de ani.

de Redactia Observator

la 25.10.2021, 08:43

Actorul James Michael Tyler, cunoscut mai ales pentru rolul lui Gunther din serialul "Friends", a murit la 59 de ani
Actorul James Michael Tyler, cunoscut mai ales pentru rolul lui Gunther din serialul "Friends", a murit la 59 de ani - Profimedia

"Lumea l-a cunoscut drept Gunther (al șaptelea "prieten"), din seria de succes Friends, dar apropiaţii lui Michael îl ştiau ca actor, muzician, militant pentru conștientizarea riscurilor legate de cancer și soț iubitor", se arată în declarația lui Toni Benson, reprezentantul lui James Michael Tyler. Actorul a murit duminică, în locuinţa sa din Los Angeles, după o luptă dificilă cu cancerul de prostată. Acesta a fost diagnosticat în 2018 cu nemiloasa boală, iar apoi tumorile canceroase s-au extins la nivelul oaselor, iar acesta nu mai era capabil să meargă."Michael iubea muzica live (...) și se trezea deseori în mijlocul unor aventuri distractive și neplanificate. Cine îl întâlnea o dată, voia să-i fie prieten pe viață".

A murit James Michael Tyler, Gunther din Friends

Cel mai cunoscut rol interpretat de actor este cel al lui Gunther, managerul cafenelei Central Perk și admiratorul lui Rachel din serialul de succes "Friends". Dar lista producţiilor în care a jucat nu se opreşte aici. Numele lui James Michael Tyler apare în distribuţia mai multor filme şi seriale, dintre care amintim "Scrubs", "Modern Music" și "Sabrina, vrăjitoarea adolescentă".

Co-creatorii "Friends", Marta Kauffman și David Crane, au declarat pentru CNN că Tyler era "un om dulce şi amabil. Când a început ca figurant în Friends, firea sa unică ne-a atras atenția. Am ştiut că trebuie să facem din el un personaj”. „Warner Bros. Television deplânge pierderea lui James Michael Tyler, un actor iubit și parte a familiei FRIENDS”, au scris pe Twitter reprezentanţii serialului celebru din anii 90. "Gândurile noastre se îndreaptă către familia, prietenii, colegii și fanii săi".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » A murit James Michael Tyler, actorul care a jucat rolul lui Gunther din serialul "Friends"