Antena Meniu Search
x

Foto Un tată a două fete, care a crezut că suferă de colon iritabil, a aflat că are cancer în stadiu avansat, în Anglia: ''Nu îi las pe copii să vadă cât de bolnav sunt''

Un tată, a cărui durere a fost tratată de către medici mai întâi ca pe o problemă cu hemoroizii, apoi ca pe un sindrom de colon iritabil, a primit un diagnostic sfâșietor - este bolnav de cancer.

de Redactia Observator

la 21.10.2021, 18:51

Un tată a două fete, care a crezut că suferă de colon iritabil, a aflat că are cancer în stadiu avansat
Un tată a două fete, care a crezut că suferă de colon iritabil, a aflat că are cancer în stadiu avansat - GoFundMe

Michael Moriarty, în vârstă de 36 de ani, locuiește împreună cu partenera sa Lyndsey și cele două fiice ale acestora, Libby, în vârstă de șapte ani, și Phoebe, în vârstă de cinci ani, în Walton.

Bărbatul a mers la medic și i s-a spus că este probabil să sufere de sindromul colonului iritabil. Încă suferind luni mai târziu și nemulțumit de diagnostic, tatăl s-a dus din nou la un consult și i s-a făcut o scanare. După ce i s-a găsit o inflamaţie la intestin, au fost făcute scanări și teste suplimentare. În urma acestora, a fost rugat să revină la spital pentru a vorbi cu un medic.

În Ajunul Crăciunului a primit vestea devastatoare de care se temea. Michael a fost diagnosticat cu o tumoare canceroasă la nivelul intestinului, precum și la ficat și plămân. Bărbatul a fost terifiat de veste: ''Vreau să spun că am doi copii mici. A fost mult de acceptat''.

În ianuarie anul curent, a urmat mai multe şedinţe de chimioterapie, care au reușit să îi micșoreze tumorile din ficat și plămâni. Cu toate acestea, tumora intestinală a rămas la fel. Michael a trecut ulterior printr-o procedură istovitoare de radioterapie, în încercarea de a reduce dimensiunea tumorii.

Pe acelaşi subiect

În ciuda faptului că se simțea convins că tratamentul funcționează și că intervenția chirurgicală ar putea fi acum o opțiune, a primit o altă lovitură devastatoare când a aflat că tumora din ficat și plămâni a crescut, potrivit Mirror

Tatăl încearcă să îşi protejeze cele două fete

Tatăl strânge fonduri pentru a încerca să obţină suficienți bani pentru un tratament personalizat, disponibil doar în Germania. În timpul teribilului calvar prin care a trecut, Michael a spus că sprijinul pe care l-a avut de la familia sa a fost incredibil. "Nu îi las pe copii să vadă cât de bolnav sunt. Fiica mea chiar a spus: Tată e ciudat, nici măcar nu te porți ca un bolnav. Sperăm, te rog, Doamne, ca această chimioterapie să poată funcționa'', a adăugat el.

În urma experienței sale dure, Michael îi îndemna pe toți să meargă constant la control: ''Dacă ai impresia că ceva nu este în regulă, mergi. Îți cunoști propriul corp mai bine decât oricine și dacă simți că ceva nu este în regulă, investighează".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un tată a două fete, care a crezut că suferă de colon iritabil, a aflat că are cancer în stadiu avansat, în Anglia: ''Nu îi las pe copii să vadă cât de bolnav sunt''