Antena Meniu Search
x

A murit pentru că a vrut să devină vedetă pe Youtube! Un tânăr s-a lăsat împușcat de prietena lui ca să vadă dacă glonțul trece printr-o enciclopedie (Foto, Video)

Pedro Ruiz, de 22 de ani, a fost împușcat mortal de prietena lui în timp ce filmau un videoclip cu care cei doi sperau să devină faimoși pe Youtube.

Pedro Ruiz, de 22 de ani, a fost împușcat mortal de prietena lui în timp ce filmau un videoclip cu care cei doi sperau să devină faimoși pe Youtube.

Potrivit Daily Mirror, Monalisa Perez, 19 ani, și Pedro Ruiz, 22 de ani, încercau să dobândească faima pe Youtube, unde aveau un canal numit La MonaLisa. Cei doi bloggeri își făceau farse de tot felul, încercând să atragă atenția internauților.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, Ruiz a venit cu ideea ca prietena lui să-l împuște în timp ce el ține o carte groasă în dreptul pieptului și chiar și-au expus ideea familiei, dar și celor care ți urmăreau.

Cu doar câteva ore înainte de cascadorie, tânăra de 19 ani a scris pe Facebook: "Eu și Pedro vom filma unul dintre cele mai periculoase video ever. A fost ideea lui, nu a mea. Vom face din Pedro o vedetă pe Youtube, va fi tare. LOL".

Însă, în momentul în care a tras cu arma, un pistol Desert Eagle, considerat extrem de puternic, glonțul a străpuns cartea și a ajuns în corpul lui Ruiz, bărbatul pierzându-și viața la scurt timp după incident.

Șocant este că, din informațiile dobândite până în prezent, la întreagă scenă ar fi asistat și copilul de trei ani al cuplului.

În plus, Monalisa Perez este însărcinată cu al doilea copil al lor, urmând să nască peste două luni.

"Este un incident tragic. Ceea ce a făcut ea... va trebui să trăiască știind ce a făcut. Este cea mai cruntă pedeapsă. Ea este însărcinată cu al doilea copil. Este devastator”, a declarat o mătușă a bărbatului.

Monalisa Perez a ajuns la o înțelegere cu procurorii, urmând să ispășească trei luni de închisoare, după care va fi arestată la domiciliu încă trei luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » A murit pentru că a vrut să devină vedetă pe Youtube! Un tânăr s-a lăsat împușcat de prietena lui ca să vadă dacă glonțul trece printr-o enciclopedie (Foto, Video)