Antena Meniu Search
x

O fetiță de 10 ani a fost salvată în ultima clipă de la o căsătorie cu un bărbat de 50 de ani. Bărbatul plătise pentru fată 6000 de euro (Video)

Poliția a salvat în ultima clipă o fetiță de 10 ani, forțată să se mărite cu un bărbat de 50 de ani, cel puțin 11 persoane fiind arestate în acest caz.

Poliția a salvat în ultima clipă o fetiță de 10 ani, forțată să se mărite cu un bărbat de 50 de ani, cel puțin 11 persoane fiind arestate în acest caz.

Incidentul s-a petrecut zilele trecute în Pakistan, când poliția a descins în forță într-o casă din localitatea Khipro, provincia Sindh, unde o fată de zece ani, Nikah, urma să se mărite cu Jeetmal Mehar, de 50 de ani.

Căsătoria fusese intermediată de un broker, Muhammad Mehar, care primise, la rândul lui, câteva sute de euro de la fiecare dintre părți.

Pe acelaşi subiect

Mirele a fosrt de acord să plătească 6000 de euro părinților pentru a se căsători cu fata, iar mama acesteia, care se confrunta cu grave porbleme financiare, din cauza bolii soțului ei, a fost de acord.

"Soțul meu e bolnav și am împrumutat bani de la persoane influente pentru a-l trata. Bărbatul meu nu poate sta în picioare, de aceea nu era prezent la ceremonie", a declarat mama copilei.

Unsprezece persoane, inclusiv mama fetei, au fost arestate de poliție în acest caz, însă nu și mirele, care a reușit să fugă.

UNICEF a condamnat în repetate rânduri căsătoriile între minori și adulți, care se practică în numeroase țări, precum India, Pakistan, Afganistan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O fetiță de 10 ani a fost salvată în ultima clipă de la o căsătorie cu un bărbat de 50 de ani. Bărbatul plătise pentru fată 6000 de euro (Video)