Antena Meniu Search
x

A născut, ÎN DIRECT, pe Facebook: O tânără şi-a adus pe lume cel de al doilea copil în timp ce era privită de ZECI de mii de oameni

O bloggeriţă a decis să nască, în direct, pe Facebook. Momentul a fost urmărite de peste 60 de mii de utilizatori.

O bloggeriţă a decis să nască, în direct, pe Facebook. Momentul a fost urmărite de peste 60 de mii de utilizatori.

Sarah Cantwell, în vârstă de 28 de ani, a intrat în direct pe Facebook, cu mai puţin de o oră înainte de a o naşte pe fiica sa, Maeve Elizabeth.

În transmisiune, femeie a apărut stând în patru labe pe podeaua din dormitorul său, şi având-o în spatele său pe moaşa, care a ajutat-o să nască.

Ea le-a explicat celor care o urmăreau că i s-a rupt apa, înainte de a se opri din vorbit de mai multe ori, din cauza contracţilor.

Pe acelaşi subiect

În mod surprinzător, 62.500 de oameni din întreaga lume au urmărit în direct, transmisiunea făcută pe un canal Facebook, dedicat mamelor.

Transmisiunea a avut loc în timp ce fiica sa cea mare, în vârstă de doi ani, dormea în camera ei.

Într-un clip postat ulterior, tânăra a mărturist că experienţa transmisă, în direct, pe Facebook, a fost "cea mai perfecta naştere".  Ea a spus că a fost tot ce şi-a dorit, scrie The Sun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » A născut, ÎN DIRECT, pe Facebook: O tânără şi-a adus pe lume cel de al doilea copil în timp ce era privită de ZECI de mii de oameni