Antena Meniu Search
x

A supraviețuit cu O JUMĂTATE DE LITRU DE APĂ! Detalii uluitoare spuse de ROMÂNCA salvată din avalanșa din Italia. Acum, ea a primit vestea ce-i va schimba viața

La o săptămână după ce a scăpat de moarte, viața s-a schimbat complet pentru Adriana Vrânceanu. Românca salvată din avalanșa care a distrus un hotel din Perugia a primit o propunere-surpriză.

La o săptămână după ce a scăpat de moarte, viața s-a schimbat complet pentru Adriana Vrânceanu. Românca salvată din avalanșa care a distrus un hotel din Perugia a primit o propunere-surpriză.

Imaginile salvării româncei și celor doi copii au făcut înconjurul planetei. Adriana, care e asistentă medicală, a dezvăluit presei italiene că, pentru a supraviețui sub zăpada adusă de avalanșă, cunoștințele medicale i-au fost cruciale.

Românca a povestit, într-un interviu pentru Il Messaggero, că a stat blocată, într-o încăpere, doar cu fiul său. Fiica, Ludovica, era în camera alăturată, în care nu putea însă ajunge. Era foarte frig în interior, iar unica sursă de încălzire era o pătură, dar care mirosea violent a fum.

Pentru a putea respira, atât ea, cât și fiul său, românca a spălat pătura cu apă dintr-o sticlă de jumătate de litru. Acea apă o foloseau pentru a-și umezi buzele, ca să potolească setea, a spus Adriana Vrânceanu.

Pe acelaşi subiect

Salvatorii au venit la timp: românca și ceilalți supraviețuitori nu mai aveau apă, hrană, iar frigul era năprasnic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acum, Adriana Vrânceanu și cei doi copii ai săi, Ludovica și Gianfilippo, sunt acum acasă. Rănită la cap, Ludovica încă se recuperează.

Românca în schimb a primit o veste extraordinară de la partenerul ei de viață, Giampiero Parete. Italianul a decis, după tragedie, că el și Adriana trebuie să facă nunta, așa că au decis să se căsătorească.

Cuplul a dezvăluit presei italiene că mai are o dorință: ca Papa Francisc să primească familia în audiență și să-i binecuvânteze pe cei doi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » A supraviețuit cu O JUMĂTATE DE LITRU DE APĂ! Detalii uluitoare spuse de ROMÂNCA salvată din avalanșa din Italia. Acum, ea a primit vestea ce-i va schimba viața