Antena Meniu Search
x

Accident grav cu trei TIR-uri, unul românesc, în Austria. Zăpada pe şosea avea 25 de centimetri

Accident grav cu trei TIR-uri, unul românesc, în Austria. Zăpada pe şosea avea 25 de centimetri, cele trei camioane au fost avariate serios.

Accident grav cu trei TIR-uri, unul românesc, în Austria. Zăpada pe şosea avea 25 de centimetri, cele trei camioane au fost avariate serios.

Din fericire, niciunul dintre şoferi nu a suferit răni grave, dar daunele produse maşinilor sunt însemnate.

Accidentul s-a produs în apropiere de Viena la ora 4:50 de dimineaţă. Mai întâi un camion slovac a derapat şi s-a răsturnat de-a latul autostrăzii, lovind un parapet de beton şi blocând două benzi de circulaţie.

Şoferul român s-a trezit aruncat în parapetul lateral

Pe acelaşi subiect

Un TIR condus de un român în vârstă de 36 de ani a vrut să treacă pe lângă camionul răsturnat, având viteză mică. În acel moment, un al treilea TIR a vurt să depăşească românul, dar şoferul a descoperit în ultima clipă că are în faţă o semiremorcă răsturnată.

A frânat brusc, i-a fugit semiremorca şi a acroşat TIR-ul românului, răsturnându-l peste parapeţii laterali.

Şoferul român afre 36 de ani

Toate camioanele au suferit daune majore, dar niciunul dintre şoferi nu a avut nevoie de transport la o unitate medicală, rănile lor fiind superficiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Accident grav cu trei TIR-uri, unul românesc, în Austria. Zăpada pe şosea avea 25 de centimetri