Antena Meniu Search
x

Un TIR a spulberat microbuzul în care mirele şi invitaţii săi se duceau la nuntă. 14 morţi şi 4 răniţi într-un accident devastator

Un TIR a spulberat microbuzul în care mirele şi invitaţii săi se duceau la nuntă. Sunt 14 morţi şi 4 răniţi într-un accident devastator.

Un TIR a spulberat microbuzul în care mirele şi invitaţii săi se duceau la nuntă. Sunt 14 morţi şi 4 răniţi într-un accident devastator.

Impactul a fost frontal şi 14 membri ai aceleiaşi familii au murit. Alţi 4 oameni sunt grav răniţi. Toţi cei 18, printre care şi mirele, se duceau la nuntă. Victimele accidentului de luni, din Quang Nam, în Vietnam, erau membri ai unei familii extinse, care se îndreptau spre casa familiei unei mirese într-o provincie vecină, a declarat un ofițer de poliție pentru AFP.

Camionul lor de 16 locuri sa ciocnit cu un camion cu containere la ora 2.30 am (3.30 ora Singapore), ucigând imediat 13 persoane. Altul a murit mai târziu în spital.

"Trupurile victimelor au fost aduse înapoi la domiciliu pentru înmormântare, iar răniţii au fost trataţi într-un spital local.", a spus polițistul, solicitând anonimatul, pentru că nu era autorizat să vorbească cu presa.

Autoritățile locale au declarat luni că investighează cauza accidentului mortal.

Aproximativ 8.200 de persoane au murit în urma accidentelor rutiere din Vietnam de anul trecut, în scădere de la aproximativ 8.600 față de anul precedent. Majoritatea celor uciși erau pe motociclete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un TIR a spulberat microbuzul în care mirele şi invitaţii săi se duceau la nuntă. 14 morţi şi 4 răniţi într-un accident devastator