Antena Meniu Search
x

Carnagiu pe şine în Italia! Mai mulţi morţi şi răniţi, după ce un tren de pasageri a lovit un TIR. Două vagoane s-au urcat unul peste altul. Mecanicul a fost decapitat (Video)

Doi oameni au murit şi alţi 20 au fost răniţi în Italia, la Caluso, după ce un tren care circula pe ruta Torino - Ivrea - Aosta a deraiat după impactul cu un TIR.

Doi oameni au murit şi alţi 20 au fost răniţi în Italia, la Caluso, după ce un tren care circula pe ruta Torino - Ivrea - Aosta a deraiat după impactul cu un TIR.

Imaginile surprinse la faţa locului sunt dramatice. În urma impactului, două din cele trei vagoane ale trenului au deraiat şi s-au urcat, unul peste celălalt.

Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional!

Accidentul s-a produs după ce locomotiva a lovit un TIR care traversa şinele de cale ferată. 

Se pare că şoferul maşinii a ignorat semaforul care îl anunţa că un tren se apropie.

Deşi a apăsat cu putere frâna, mecanicul nu a putut evita impactul. El este una dintre victime.

"Nu am înţeles exact cum s-a întâmplat. Am ajutat doi sau trei răniţi şi mai era un domn care a fost decapitat. Mecanicul trenului? Da, mecanicul. El a fost aruncat pe geam", a declarat un martor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit autorităţilor italiene, aproximativ 40 de oameni se aflau în tren.

Răniţii au fost duşi de urgenţă la cel mai apropiat spital iar doi dintre ei sunt în stare critică.

Poliţia a deschis o anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Carnagiu pe şine în Italia! Mai mulţi morţi şi răniţi, după ce un tren de pasageri a lovit un TIR. Două vagoane s-au urcat unul peste altul. Mecanicul a fost decapitat (Video)