Meniu
Search
x

Actorul Chris Rock, diagnosticat cu Covid-19, îndeamnă oamenii să se vaccineze: "Credeţi-mă, nu vreţi aşa ceva"

Actorul american Chris Rock, cunoscut din filme ca „Spiral” şi „The Longest Yard”, a fost diagnosticat cu Covid-19 şi, într-un mesaj publicat online, îndeamnă oamenii să se vaccineze, notează news.ro.

De Redactia Observator la 20.09.2021, 12:40

Chris Rock a scris duminică pe Twitter că are Covid-19: „Credeţi-mă, nu vreţi aşa ceva. Vaccinaţi-vă”. Vaccinurile nu au o eficienţă de 100%, însă cei imunizaţi dezvoltă, în majoritatea cazurilor, forme uşoare ale bolii şi este evitat astfel decesul asociat acesteia. Actorul în vârstă de 56 de ani a declarat în luna mai, în emisiunea lui Jimmy Fallon, că a primit serul dezvoltat de Johnson & Johnson, care este administrat într-o singură doză.

Rock, care a jucat recent în „Spiral”, continuare a francizei „Saw” lansată în mai, va putea fi văzut în următorul lungmetraj al lui David O. Russell, filmat în Los Angeles la începutul anului. Producţia, care nu a primit încă un titlu, urmează să fie lansată în 2022.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Actorul Chris Rock, diagnosticat cu Covid-19, îndeamnă oamenii să se vaccineze: "Credeţi-mă, nu vreţi aşa ceva"