Antena Meniu Search
x

Foto Actorul Eric Braeden, cunoscut pentru rolul lui Victor Newman din serialul „The Young and the Restless”, diagnosticat cu cancer

Actorul Eric Braeden, cunoscut pentru rolul lui Victor Newman din serialul „The Young and the Restless” - „Tânăr și neliniștit”, a fost diagnosticat cu cancer. Vestea a fost dată chiar de star într-un video emoționant pe Facebook.

de Redactia Observator

la 24.04.2023, 17:09

Actorul german, în vârstă de 82 de ani, a explicat că, în timp ce se recupera după o operație la genunchi, „a început să aibă probleme” cu prostata.

Emoționant în lupta cu cancerul

„Urăsc să fiu atât de personal, dar cred că acest lucru ar putea fi bun pentru unii bărbați mai în vârstă care ar putea sau nu să asculte ce am de spus. Li se va întâmpla și lor. Prostata îți crește pe măsură ce îmbătrânești”, a declarat actorul.

Braeden a dezvăluit că întâmpina probleme cu mersul la baie, atât de mult încât a trebuit să i se introducă un cateter. După ce a consultat un urolog, problema a persistat, provocându-i dureri imense chiar într-o zi, în timp ce se afla în drum spre serviciu.

Pe acelaşi subiect

"Eram aproape de spitalul Cedar [Sinai] și m-am gândit, voi merge direct la secția de urologie, ce naiba. S-ar putea să mă recunoască, cine știe, dar o să încerc", a povestit el despre experiență.

După ce a vorbit cu un nou medic urolog, care i-a mărturisit lui Braeden că învățase engleza de la personajul său Victor din „The Young and the Restless”, el a descoperit că starea lui era mult mai gravă. Spre șocul actorului, a aflat că are și cancer. Totuși, medicul său a fost optimist că ar putea extrage cancerul în timp ce efectuează o procedură care i-ar ajuta și prostata mărită.

„Am spus în regulă”, și-a amintit Braeden. "Deci inutil să spun că am fost surprins. Dar am fost hotărât să mă ocup de asta... Nu se știe cu adevărat ce fel de cancer este până când nu intră în el", a adăugat el despre prognosticul său, potrivit Fox News.

După intervenția chirurgicală, actorul va merge acum o dată pe săptămână, timp de șase săptămâni, pentru a primi tratament cu BCG, care, potrivit Societății Americane de Cancer, „este cea mai comună imunoterapie intravezicală pentru tratarea cancerului de vezică în stadiu incipient. BCG este un germen care este înrudit cu cel care provoacă tuberculoza, dar de obicei nu provoacă boli grave. Când BCG este introdus în vezică sub formă de lichid printr-un cateter, ajută la „activarea” celulelor sistemului imunitar de acolo, care apoi atacă celulele canceroase ale vezicii urinare”.

Braeden mai spune că a făcut și două perfuzii și că, deși s-a simțit mai slab decât în mod normal, se descurcă relativ bine. „Sunt în regulă, într-adevăr. Nu este rău. Sper că rămâne așa”.

În mijlocul bătăliei sale, Braeden își găsește bucuria în muncă. „Încă sunt fericit că pot merge la muncă. Îmi place. Îmi distrage atenția. Îmi place actoria. Îmi place să știu că asta distrează oamenii”.

Newman a apărut în aproape 4.000 de episoade din serialul CBS, ultima sa apariție în serial a fost la începutul acestui an.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Actorul Eric Braeden, cunoscut pentru rolul lui Victor Newman din serialul „The Young and the Restless”, diagnosticat cu cancer